Griekenland

Een van de mooiste vakantielanden in Europa is Griekenland. Hier ontmoet je een mix van eeuwenoude cultuur en prachtige landschappen aan de Egeïsche Zee. Door de kredietcrisis in Griekenland zijn de prijzen van verblijf en voedsel lager dan ooit. Vervelend voor de Grieken, maar ideaal voor jou als je toe bent aan een flinke dosis zon. Op een van de honderden Griekse eilanden zul je die gegarandeerd aantreffen. Griekenland heeft namelijk meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Dat maakt het een fantastische plek om naar af te reizen als het weer in Nederland tegenvalt. Lees hier hoe je voor een laag bedrag een zonvakantie Griekenland kunt regelen. En welke fantastische indrukken je daar zal op doen.

Luieren in de zon aan de Egeïsche Zee

Griekenland is een van de zuidelijkst gelegen landen in Europa. Dat merk je aan het heerlijke klimaat en aan het exotische landschap. Griekenland is een rotsig land waarvan de bergen en heuvels doorsneden worden door rivieren, en begroeid zijn met bloemen en pijnbomen. De vele stranden aan de Egeïsche Zee zijn hagelwit en de temperatuur van het water is fantastisch. In Griekenland hoef je nooit ver te reizen om een mooi fotomoment aan te treffen. Of dat nou een pittoresk witgepleisterd dorpje is of een oude Griekse tempel. Elk van de eilanden in deze grote archipel heeft zijn eigen charme en bezienswaardigheden. Volg hier een duikcursus, of stap op een jacht om te eilandhoppen. Waar in Griekenland je ook naartoe gaat, je beleeft altijd een prachtige dag.

Geniet in Griekenland van een uitstekend verblijf

De hotels, appartementen en resorts in Griekenland zijn van eersteklas kwaliteit. In de grotere resorts heb je bovendien de mogelijkheid om all inclusive te boeken. Daarbij maak je gebruik van luxe voorzieningen speciaal voor toeristen. Bijvoorbeeld uitgebreide buffetten met de heerlijke Griekse specialiteiten. Schep onbeperkt gegrild vlees op, of nog een bord moussaka of tzatziki. Laat je kinderen genieten van de bij de prijs inbegrepen snacks, ijsjes en frisdrank. En leun ‘s avonds op je eigen balkon of aan het zwembad achterover met een glas wijn of ouzo. Deze resorts bieden ook veel entertainment voor hun gasten. Denk maar aan dinershows, lokale muziekoptredens, en sportieve uitjes. Maar als je naar Griekenland gaat om weer even lekker op te laden in het prachtige klimaat, dan kan dat ook. Met alle voorzieningen voor je geregeld, inclusief de reis en transfers, hoef je je zelf nergens druk om te maken. Ga lekker bruin worden in de Mediterraanse zon en geniet van de prachtige uitzichten die dit land je biedt.

Zo boek je een betaalbare zonvakantie Griekenland

Een last minute reis is ideaal voor mensen die liever vandaag dan morgen vertrekken. Als jij binnen korte tijd kunt afreizen en flexibel bent in je reisschema, dan heb je prijs. Je kunt dan gebruik maken van een last minute reis waarbij je hoge kortingen krijgt. Zo geniet je tegen een fantastisch tarief van dezelfde luxe voorzieningen als de andere toeristen. Dat maakt een zonnige vakantie naar Griekenland bereikbaar voor iedereen. Kijk snel op deze site en vind de vakantie waar jij aan toe bent!